مسئول کمیته اجرایی دومین جایزه چالش نوآورانه، دستاوردهای برگزاری اولین دوره این جایزه را اعلام کرد.
بهناز آریا با اشاره به دستاوردهای برگزاری نخستین دوره جایزه چالش نوآورانه، بیان کرد: تمام متقاضیان و برگزیدگان اولین جایزه در خلال برگزاری این برنامه، توانستند با سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان متولی بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین انجمن تشکل های "ICT" کشورهای عرب(اجمع) آشنا شوند.
او با اشاره به بازخورد مثبت این جایزه از سوی شرکت کنندگان و متقاضیان اولین جایزه چالش نوآورانه، گفت: خوشبختانه بر اساس اظهارنظرهای برندگان، این جایزه از نظر مالی و معنوی انگیزه لازم را به آنها برای ادامه راه داده است.
عضو هیات مدیره سازمان نصر تهران با اشاره به نحوه حمایت های سازمان و اجمع از برگزیدگان جایزه چالش نوآورانه افزود: اجمع به عنوان بزرگ ترین تشکل خصوصی کشورهای عرب در منطقه، حمایت هایی را در قالب مسئولیت اجتماعی شرکت های بزرگ فناوری اطلاعات از سراسر دنیا دریافت می کند و ماموریت دارد این کمک ها را در کشورهای در حال توسعه صرف فرهنگ سازی و ارتقاء ICT کند.
آریا ادامه داد: در این مسیر اجمع از طریق تفاهم نامه و همکاری با سازمان نصر تهران به عنوان پل ارتباطی خود با بخش خصوصی ایران، این کمک ها را در قالب حمایت از ایده های نوین کسب و کار فناوری اطلاعات جوانان ایرانی تعریف کرده است؛ جایزه چالش نوآورانه در این مسیر می کوشد تا بستری برای اختصاص این حمایت ها به فعالان و علاقمندان راه اندازی کسب و کار در حوزه ICT باشد.
او در خصوص نقش سازمان نصر تهران در عرضه این حمایت ها بیان کرد: سازمان نصر تهران در راستای تعهد به تفاهم نامه همکاری با اجمع و به منظور معرفی توانمندی جامعه ICT ایرانی، پس از برگزاری موفق اولین دوره جایزه چالش نوآورانه، دومین دوره آن را اسفندماه 93 برگزار می کند تا از طریق سازوکار این جایزه و اختصاص کمک های اجمع، بتواند نقش موثری در توسعه کسب و کار ICT و پرورش ایده های جوان در کشور داشته باشد.
مسئول کمیته اجرایی دومین جایزه چالش نوآورانه با اشاره به محورها و ملاحظات برگزاری دومین دوره این جایزه گفت: دراین دوره که از جوانان خلاق زیر سی سال دعوت به مشارکت شده، تاکید بر به نتیجه رساندن ایده های کسب و کار و تبدیل آن به استارتاپی موفق در حوزه ICT است.
آریا با تاکید بر اینکه سازمان نصر تهران به هیچ عنوان در این برنامه ذینفع نیست، افزود: سازمان به عنوان یک تشکل مردم نهاد با هدف بهبود کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات و بسترسازی برای جوانان، این دوره ها را با همکاری اجمع برگزار می کند و بسترسازی برای جوانان فناوری اطلاعات را سرلوحه اهداف خود در این چالش قرار داده است. در کنار برگزاری رویداد، آموزش و هدایت صاحبان ایده نیز از دیگر اهداف این چالش می باشد.
چالش نوآورانه برنامه ای است بلند مدت که در طول سال آینده به صورت فصلی برگزار شده و از همراهی و حمایت کلیه فعالان و مجموعه ها و سازمان های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای برگزاری هر چه پربارتر این رویداد استقبال می نماید. همراهی و حمایتی که هدف نهایی آن ایجاد بستری برای پرورش و معرفی استعدادهای جوان ICT توسط یک سازمان مردم نهاد می باشد.
در دومین جایزه چالش نواورانه که به صورت رایگان اسفندماه93 برگزار می شود، از طرح های منتخب جوانان ایرانی خلاق در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات که دارای منافع اجتماعی، زیستمحیطی و با قابلیت حل مشکلات واقعی هستند، حمایت مادی و معنوی می شود.
علاقمندان تنها تا 26 بهمن ماه جاری فرصت دارند برای ثبت نام و ارائه طرح نوآورانه خود به وب سایت جایزه با آدرس chalesh.tehrannsr.org مراجعه کنند.