خدمات آنلاین

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

سفری از آینده به امروز

شرکت ایسوس همواره و همیشه در ساخت محصولات خود به نیاز کاربران توجه ویژه‌ای داشته است و به همین منظور محصولات خود را به صورتی طبقه بندی می‌کند تا کاربران بتوانند به راحتی محصول مورد نظر خود را انتخاب کنند.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ به عنوان مثال نوت بوک‌های ایسوس در گروه‌های مختلفی و برای گیمرها، کاربران اداری، طراحان، کاربران حرفه‌ای و... تقسیم بندی شده‌اند و ویژگی‌ها و مشخصات فنی هر کدام نیز متفاوت از گروه دیگر است. نوت بوک‌های سری ایسوس یکی از پرطرفدارترین نوت بوک‌های ایسوس هستند و جلب نظر مخاطبان به دلیل امکانات و ویژگی‌های متعدد این سری از جمله امکانات صوتی و تصویری متعدد می‌باشد. نوت بوک N551JQ یکی از جدیدترین نوت بوک‌های سری N هستند که از طراحی ظاهری شکیل، زیبا و سنتی سری N برخوردار می‌باشند.

سفری از آینده به امروز

نوت بوک N551JQ ایسوس به پردازنده Core i7 4710HQ و پردازنده گرافیکی GT845m و یا در برخی مدل‌ها به پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD 4600 مجهز شده است. این نوت بوک حداکثر از ۱۶ گیگابایت حافظه RAM و حداکثر ۱٫۵ ترابایت فضای ذخیره سازی پشتیبانی می‌کند تا کاربران با محدودیتی در ذخیره سازی اطلاعات خود مواجه نباشند. این نوت بوک به سه پورت USB 3.0، خروجی HDMI، mini Display Port ، اسلات کارت خوان، پورت شبکه و خروجی‌های هدفون / میکروفون مجهز شده است و از استانداردهای بیسیم ۸۰۲٫۱۱n و BT4.0 نیز پشتیبانی می‌کند و امکان اتصال انواع دستگاه‌ها را به کاربر می‌دهد. همانطور که گفته شد یکی از ویژگی‌های نوت بوک‌های سری N ایسوس، امکانات صوتی و تصویری است و به همین منظور این نوت بوک‌ها به تجهیزات و فناوری‌های ویژه‌ای در این حوزه مجهز هستند.

سفری از آینده به امروز

نوت بوک N551JQ اسپیکرهای شرکت Bang  & Olufsen را در اختیار دارد و از فناوری‌های صوتی SonicMaster Premium و MaxxAudio نیز پشتیبانی می‌کند و کیفیت صوتی بی‌نظیری را در پخش فایل‌های صوتی و تصویری ارائه خواهد کرد. N551JQ در گروه نوت بوک‌های ۱۵ اینچی قرار می‌گیرد. صفحه نمایش مات این دستگاه، ۱۵٫۶ اینچ و پنل آن از نوع FHD IPS با وضوح تصویر ۱۹۲۰x1080 می‌باشد تا زاویه دید گسترده‌ای را برای کاربر فراهم سازد. به علاوه این نوت بوک از فناوری انحصاری Splendid Video Intelligent ایسوس  پشتیبانی می‌کند. این نوت بوک به دوربین سه بعدی RealSense اینتل نیز مجهز شده است که تعامل پویایی را میان کاربر و نوت بوک برقرار می‌کند. این دوربین حرکات دست و چهره کاربر را دنبال کرده و امکان جابجایی میان صفحات وب، اجرای بازی و یا باز کردن برنامه‌های مختلف را در اختیار وی قرار می‌دهد. به علاوه توسط این دوربین امکان ساخت مدل‌های دیجیتال سه بعدی و حتی چاپ آن‌ها توسط پرینتر سه بعدی را نیز فراهم می‌کند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مدیر سایت

دستاوردهای اولین جایزه چالش نوآورانه اعلام شد

مسئول کمیته اجرایی دومین جایزه چالش نوآورانه، دستاوردهای برگزاری اولین دوره این جایزه را اعلام کرد.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ در اولین دوره جایزه چالش فناورانه که با استقبال غیرمنتظره متقاضیان، تابستان 93 برگزار شد، بسیاری از این جوانان خلاق و فعال، موفق به پیاده سازی ایده های نوین کسب و کار خود بر مبنای فناوری اطلاعات و ارتباطات شدند.

بهناز آریا با اشاره به دستاوردهای برگزاری نخستین دوره جایزه چالش نوآورانه، بیان کرد: تمام متقاضیان و برگزیدگان اولین جایزه در خلال برگزاری این برنامه، توانستند با سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان متولی بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین انجمن تشکل های "ICT" کشورهای عرب(اجمع) آشنا شوند.

او با اشاره به بازخورد مثبت این جایزه از سوی شرکت کنندگان و متقاضیان اولین جایزه چالش نوآورانه، گفت: خوشبختانه بر اساس اظهارنظرهای برندگان، این جایزه از نظر مالی و معنوی انگیزه لازم را به آنها برای ادامه راه داده است.

دستاوردهای اولین جایزه چالش نوآورانه اعلام شد

عضو هیات مدیره سازمان نصر تهران با اشاره به نحوه حمایت های سازمان و اجمع از برگزیدگان جایزه چالش نوآورانه افزود: اجمع به عنوان بزرگ ترین تشکل خصوصی کشورهای عرب در منطقه، حمایت هایی را در قالب مسئولیت اجتماعی شرکت های بزرگ فناوری اطلاعات از سراسر دنیا دریافت می کند و ماموریت دارد این کمک ها را در کشورهای در حال توسعه صرف فرهنگ سازی و ارتقاء ICT کند. 

آریا ادامه داد: در این مسیر اجمع از طریق تفاهم نامه و همکاری با سازمان نصر تهران به عنوان پل ارتباطی خود با بخش خصوصی ایران، این کمک ها را در قالب حمایت از ایده های نوین کسب و کار فناوری اطلاعات جوانان ایرانی تعریف کرده است؛ جایزه چالش نوآورانه در این مسیر می کوشد تا بستری برای اختصاص این حمایت ها به فعالان و علاقمندان راه اندازی کسب و کار در حوزه ICT باشد.

او در خصوص نقش سازمان نصر تهران در عرضه این حمایت ها بیان کرد: سازمان نصر تهران در راستای تعهد به تفاهم نامه همکاری با اجمع و به منظور معرفی توانمندی جامعه ICT ایرانی، پس از برگزاری موفق اولین دوره جایزه چالش نوآورانه، دومین دوره آن را اسفندماه 93 برگزار می کند تا از طریق سازوکار این جایزه و اختصاص کمک های اجمع، بتواند نقش موثری در توسعه کسب و کار ICT و پرورش ایده های جوان در کشور داشته باشد.

مسئول کمیته اجرایی دومین جایزه چالش نوآورانه با اشاره به محورها و ملاحظات برگزاری دومین دوره این جایزه گفت: دراین دوره که از جوانان خلاق زیر سی سال دعوت به مشارکت شده، تاکید بر به نتیجه رساندن ایده های کسب و کار و تبدیل آن به استارتاپی موفق در حوزه ICT است.

دستاوردهای اولین جایزه چالش نوآورانه اعلام شد

آریا با تاکید بر اینکه سازمان نصر تهران به هیچ عنوان در این برنامه ذینفع نیست، افزود: سازمان به عنوان یک تشکل مردم نهاد با هدف بهبود کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات و بسترسازی برای جوانان، این دوره ها را با همکاری اجمع برگزار می کند و بسترسازی برای جوانان فناوری اطلاعات را سرلوحه اهداف خود در این چالش قرار داده است. در کنار برگزاری رویداد، آموزش و هدایت صاحبان ایده نیز از دیگر اهداف این چالش می باشد.

چالش نوآورانه برنامه ای است بلند مدت که در طول سال آینده به صورت فصلی برگزار شده و از همراهی و حمایت کلیه فعالان و مجموعه ها و سازمان های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای برگزاری هر چه پربارتر این رویداد استقبال می نماید. همراهی و حمایتی که هدف نهایی آن ایجاد بستری برای پرورش و معرفی استعدادهای جوان ICT توسط یک سازمان مردم نهاد می باشد.


در دومین جایزه چالش نواورانه که به صورت رایگان اسفندماه93 برگزار می شود، از طرح های منتخب جوانان ایرانی خلاق در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات که دارای منافع اجتماعی، زیست‌محیطی و با قابلیت حل مشکلات واقعی هستند، حمایت مادی و معنوی می شود.

علاقمندان تنها تا 26 بهمن ماه جاری فرصت دارند برای ثبت نام و ارائه طرح نوآورانه خود به وب سایت جایزه با آدرس chalesh.tehrannsr.org مراجعه کنند.

منبع : https://www.yjc.ir/fa/news/5129069/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D9%86%D9%88%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مدیر سایت